Personal Training

Personal Trainerina, eli henkilökohtaisena kuntovalmentajanasi kuljen rinnallasi ohjaten, motivoiden, huolehtien, kannustaen, iloiten, huoltaen, perehdyttäen, neuvoen, jakaen, keskustellen ja ennen kaikkea välittäen juuri sinusta ja sinun tarpeistasi. Yhdessä pääsemme tavoitteisiin sinun aikataulusi ja toiveittesi mukaisesti. Luottamuksellinen ja asiakaslähtöinen yhteistyö on kaiken perusta juuri niin kauan kuin sinä tahdot. Kysymys on sinun laatuajastasi.

Personal Training sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita panostamaan parhaaseen eli itseensä. Nautinnollinen kuntoliikunta, terveellinen ja monipuolinen ravinto, riittävä lepo, kokonaisvaltainen hyvinvointi, kehon ja mielen virkistyminen sekä ilo itsestä, liikkumisesta ja tuloksista tekevät valmennusprosessista sekä asiakkaalle että Personal Trainerille mielekkään.

Henkilökohtainen kuntovalmennus alkaa aina lähtötilannekartoituksella, jossa nykyinen terveydentila, elämäntapatottumukset ja taustatiedot vaikuttavat suunnitelman tekemiseen. Kuntotestien jälkeen toteutamme yhdessä juuri sinulle räätälöidyn harjoitussuunnitelman ja löydämme ne liikuntamuodot, jotka parhaiten sopivat sinulle kuntosi ja kiinnostuksesi pohjalta. Voimme harjoitella niin sisä- kuin ulkotiloissa. Oikeat tehot, tasot ja tavoitteet huomioidaan. Uudet lajikokeilut piristävät mukavasti harjoitusohjelmaa omien mieltymystesi mukaan.

Laadin sinulle kausisuunnitelman, jota sinun on helppo seurata. Siihen on sisällytetty niin lihaskunto- kuin kestävyysliikuntaa, kehonhuoltoa ja lepoa palautumisineen. Nousujohteisuus, monipuolisuus, suunnitelmallisuus ja säännöllisyys ovat avainasioita. Ravintovalmennus kuuluu tärkeänä osana Personal Training -ohjelmaasi. Saat ohjelmat ja ohjeistukset kirjallisena. Liike on lääke. Myös sinulle.

  • MajorPower / Anne Majuri
    PL 412, 00101 Helsinki
    040 - 554 3281

  • Suomen Yrittäjät jäsenyritys